Tårnet

Det er svært at undgå, at blive fascineret når du træder ind i Tårnet. Tårnet er vores andet største rum.
Kig op. Du vil blive inspireret.

Djævlen er i detaljen

I Tårnet har vi bevaret den rå og autentiske atmosfære fra den gamle fabrik, der hermes skaber rammen for et helt unikt visuelt univers indhyllet i eventyrlige stålkonstruktioner. 

Kigger du op, vil du se en uendelig labyrint af trapper og spær. Et rum der synes uden loft der fortsætter i det uendelige. Tårnet kan med sine 572 kvm og mere end 28 meter til loftet, have plads til 570 personer på grundplan. Med vores lys- og lyd installation fra vores samarbejdspartner, Creative Technology, kan vi skabe skræddersyede stemninger, der kan skabe idylliske og romantiske universer med en eventyrlig kontrast til den industrielle verden. 

Tårnets oprindelige stålkonstruktioner og gamle maskiner er genanvendt i forvandlingen for at bevare en rå og autentiske atmosfære. De store betonsøjler bærer stadig præg af deres patina mærker og er med til at tilføje en rå stemning i rummet. 

Tårnet har også tidligere været brugt som kulisse til den danske serie “Kriger” (2018) samt andre TV- og filmproduktioner som f.eks. “X-Factor” (2022).

Ønsker du et udendørs miljø til dit event, kan Tårnets bagside åbnes op til en privat vej der er ideelt til at placere foodtrucks og telte. På første etage finder du 6 unisex toiletter, så dine gæster ikke skal gå så langt.
I Tårnet bliver der skabt oplevelser som vi ikke er i tvivl om alle gæster vil huske for altid. 

Vidste du, at den danske udgave af X-factor 2022, anvendte Tårnet til Auditions?

No items found.