På ben
The Plant er beliggende i hjertet af København med Øresund og Refshaleøen til den ene side og Christianshavn og Kløvermarken til den anden.

Går man fra Nyhavn, har man udsigt til mange af Københavns smukke steder, når man krydser Inderhavnsbroen.
Den populære gå rute vil få dig til at stoppe op og nyde udsigten af Operaen, Det Kongelige Teater Skuespilhuset, Frederiksstaden, Papirøen, Holmen og ikke mindst Marinestationen Holmen med Museumsflåde Fregatten Peder Skram, for blot at nævne nogle af de få.
På cykel
Det tager kun 10 minutter, at komme fra fx. Kongens Nytorv til The Plant, på cykel.
I bil
Er du i bil, kan du komme til The Plant på 10 minutter fra følgende:

Rådhuspladsen: 4.8 km 
Kongens Nytorv: 2.9 km
Hovedbanegården: 4.3 km
Københavns Lufthavn: 5 km
Med bussen
Turen med offentlig transport er nem og kræver ingen skift fra Hovedbanegården. Det tager kun 22 minutter. Bus 37 kører direkte til Raffinaderivej (Kløvermarksvej) fra Hovedbanegården og koster kun 13,20 kr. med rejsekort.
5 km til eller fra Lufthavnen
Skal man til eller fra Kastrup Lufthavn, er ruten nem og ligetil. Er man i bil, vil man køre en flot rute, langs vandet, på Amager Strandvej og ankomme til The Plant på blot 10 minutter.
2.9 km fra Kongens Nytorv
Denne rute er flot at tage, hvad end om man er på gåben, cykel eller i bil. Ruten vil give dig udsigt til nogle af Københavns smukkeste seværdigheder som blandt andet Børsen, Nyhavn, Det Kongelige Teater, Magasin, D’angleterre og Christianshavn.
4 km fra Rådhuspladsen
På kun 10 minutter i bil, vil ruten fra Rådhuspladsen tage dig igennem Københavns flotte gader. Her vil du opleve udsigt til blandt andet Ny Carlsberg Glyptotek, Det Kongelige Bibliotek og Islands Brygge.
4 km til Hovedbanegården
Kom på en lille sightseeing med bus fra Hovedbanegården. Med bus 37, kan du på denne rute få udsigt til smukke seværdigheder som Tivoli, Glyptoteket, Nationalmuseet, Thorvaldsen Museum, Christiansborg og Børsen for blot at nævne nogle af de få.