est. 2017

Moderne venue i historisk ramme

I vinteren 2017 så vi første gang denne gamle og forladte fabriksbygning som skjulte sig i hjertet af Københavns med Øresund og Refshaleøen til den ene side og Christianshavn og grønne område til den anden. Med alle vores tidligere erfaringer med events i både vores tidligere venue, Papirhallen, og arbejdet med andre events i landets venues, kunne vi her skabe nogle rammer som var unikke, fleksible og med ideelle produktionsforhold.

Siden åbningen har vi skabt flere unikke rum i fabrikken, alle med det formål at gøre dem i stand til at præsentere en mindeværdig atmosfære og funktion.

Vores historie

Fra glemt fabrik til sprudlende venue

I vinteren 2017 påbegyndtes fornyelsen af ​​en gammel forladt fabrik, der ligger i det skjulte hjerte i København. Allerede dengang havde fabrikken en unik atmosfære og et utal af muligheder: højt til loftet, svævende plateauer, en storslået tårnkonstruktion, og rigeligt med plads i den gamle opmagasineringshal. Lidt efter lidt renoverede vi den gamle fabriksbygning, og gav liv til lokaler, der havde stået tomme i flere årtier. Gradvist forvandledes den rå industrielle atmosfære sig til rammen for et moderne venue med flere specialfunktioner, der muliggør skabelsen af ​​unikke begivenheder og oplevelser.

Med vores mange års erfaring med events i både vores tidligere venue, Papirhallen, og arbejdet med andre events i landets venues, kunne vi med The Plant CPH skabe rammen for et oplevelsesvenue med unikke, fleksible og ideelle produktionsforhold. Et moderne venue i historiske rammer!