fleksibilitet & kvalitet

Skræddersyede oplevelser

Vi gør altid vores ypperste for at skræddersy unikke løsninger til vores kunder og deres gæster. Vores team arbejder med projektstyring, konceptudvikling, produktion og medieteknologi. De bidrager med indsigt og kompetencer for, at gøre jeres tanker og ideer til en realitet og sikrer professionel eksekvering.

Unikke muligheder

Venue kan lejes som tomme lokaler, men vores kreative projektledere kan også hjælpe med at planlægge og afvikle enten hele eller dele af dit arrangement. Vi tilbyder altid konceptudvikling, budgettering, produktionsplanlægning, etablering af kontakt med leverandører, personalestyring, underholdningsplanlægning og meget mere.

Frit leverandørvalg
Konceptudvikling
Produktionsdesign
Projektledelse
Personalestyring
Grafisk design

Fleksible rammer

Den gamle fabrik på Raffinaderivej 22 er omdannet til et råt men eksklusivt event venue, bestående af neutrale og fleksible rammer med omhyggeligt overvejede detaljer. The Plant Cph præsenterer den ideelle platform til design af den skræddersyede begivenhed eller konference.

1.000m2 venue
5+ breakout rooms
Højt til loftet
Industrielle vibes
Frit leverandørvalg
Skab et unikt univers
Der er mulighed for at leje lokalerne og selv stå for det hele eller at få en af vores erfarne projektledere til at vejlede og koordinere processen fra ide til eksekvering.