Teamwork fra start til slut

Spørgsmål?

Vores team står klar til at guide dig i den rigtige retning!
Beliggenhed
The Plant er beliggende i hjertet af København medØresund og Refshaleøen til den ene side og Christianshavn og Kløvermarken tilden anden. Københavns Lufthavn: 5.7 km.Kongens Nytorv: 2.9 km.Rådhuspladsen: 4 km.Hovedbanegården: 4.3 km.
Specefikationer
Venue: 1.000 m2 (45,5m X 17,5m)
Haven: 500 m2 (45,5m X 17,5m)
Tårnet: 600 m2 (24,1m X 23,5m)

Klik her formere information om de enkelte lokaler i The Plant.
Kapacitet
The Plant er godkendt optil i alt 1.500 personer.
Parkering
Parkeringspladsen ved The Plant  administreres dagligt af Q-Park og kræver betaling DKK 15,- per time. Mangel  herpå vil resultere i en parkeringsafgift. Brug enten en EasyPark app til at  betale for parkering eller betal i parkeringsautomaten på området. Det er også muligt at forhåndsbestille parkeringsbilletter inden dit arrangement,  dette kan gøres igennem vores projektteam.  
Offentlig  transport
The Plant er let tilgængelig medoffentlig transport, enten i bus eller metro.Planlæg evt. din rejse på www.rejseplanen.dk
WIFI
The Plant tilbyder en sikker  trådløs internetforbindelse. Venligst benyt The Plant Guest. Hastigheden er 60 / 60 Mbit/s. 
Toiletter
Dametoiletter: 5 stk.
Herretoiletter: 5 stk. og 2 stk. pissoir
Handicaptoilet: 1 stk.
Kørestolstilgængelighed
Det er tilgængeligt forkørestolsbrugere i stueplan på The Plant.Der findes handicapvenligttoilet i stueplan i main venue.
Køkkenfaciliteter
Der kan lejes et anretterkøkken  udstyret med glasopvasker, bordplade og køleskab.
Leverandører
I The Plant tror vi på at give vores  kunder friheden til at vælge dine egne leverandører. Men vi har en række af  foretrukne og talentfulde samarbejdspartnere til rådighed, som er vant til at  arbejde i The Plant og som vi mener leverer en høj kvalitet, som vi gerne  anbefaler.
Glemte sager
Ved mistede eller glemte sager  kontaktes The Plant. Alle glemte sager afleveres på politiets hittegodskontor  14 dage efter afholdt arrangement.
Kontaktinformation
The Plant kan kontaktes på hovednummer: +45 28576667.

Klik her for at kontakte en af vores medarbejdere direkte på e-mail.

Ønsker du at vide noget omet konkret arrangement i The Plant, skal du kontakte den relevante arrangør for eventen.