FAQ

Fandt du ikke svar på det du søgte? Se vores FAQ med de mest almindelige spørgsmål der bliver besvaret. Du er også meget velkommen til at rette henvendelse til os, enten via mail eller telefon.

Vores team står klar til at guide dig i den rigtige retning!

Kontakt os
Beliggenhed
The Plant er beliggende i hjertet af København med Øresund og Refshaleøen til den ene side og Christianshavn og Kløvermarken til den anden.
Afstand til:
Københavns Lufthavn - 5.7 km.
Kongens Nytorv - 2.9 km.
Rådhuspladsen - 4 km.
Hovedbanegården - 4.3 km.
Specifikationer
Venue: 1.000 m2 (45,5m X 17,5 m)
Haven: 425 m2 (45,5m X 9,9 m)
Tårnet: 600 m2 (24,1m X 23,5 m)

Kapacitet
The Plant er godkendt op til i alt 1.500 personer.
Parkering
Parkeringspladsen ved The Plant administreres dagligt af Q-Park og kræver betaling DKK 15,- per time. Mangel herpå vil resultere i en parkeringsafgift. Brug enten en EasyPark app til at betale for parkering eller betal i parkeringsautomaten på området. Det er også muligt at forhåndsbestille parkeringsbilletter inden dit arrangement, dette kan gøres igennem vores projektteam.  
Offentlig  transport
The Plant er let tilgængelig med offentlig transport, enten i bus eller metro. Planlæg evt. din rejse på www.rejseplanen.dk
WIFI
The Plant tilbyder en sikker trådløs internetforbindelse. Venligst benyt The Plant Guest. Hastigheden er 60 / 60 Mbit/s. 
Toiletter
Venuet har 7 dametoiletter, 5 herretoiletter og 2 stk. pissoir samt 1 handicaptoilet.
Tårnet har 6 unisex toiletter.
Kørestolstilgængelighed
Det er tilgængeligt for kørestolsbrugere i stueplan på The Plant. Der findes handicapvenligttoilet i stueplan i main venue.
Køkkenfaciliteter
Der kan lejes et anretterkøkken udstyret med glasopvasker, bordplade og køleskab.
Leverandører
I The Plant tror vi på at give vores kunder friheden til at vælge sine egne leverandører. Vi har en række af foretrukne og talentfulde samarbejdspartnere til rådighed, som er vant til at  arbejde i The Plant og som vi mener leverer en høj kvalitet, som vi gerne anbefaler.
Glemte sager
Ved mistede eller glemte sager kontaktes The Plant. Alle glemte sager afleveres på politiets hittegodskontor 14 dage efter afholdt arrangement.
Kontaktinformation
The Plant kan kontaktes på hovednummer: +45 28576667.

Klik her for at kontakte en af vores medarbejdere direkte på e-mail.

Ønsker du at vide noget omet konkret arrangement i The Plant, skal du kontakte den relevante arrangør for eventen.