Maskinrummet

I den gamle papirfabrik, har vi forvandlet det gamle rum og samtidig bevaret dens unikke funktioner.
De gamle maskiner indgår som et skulpturelt manifest i indretningen.

New Yorker vibes

Her man man stadig mærke hvordan den gamle fabriks hjerte banker.

Vi har forvandlet det gamle maskinrum til et rum hvor de gamle brutalistiske stålkonstruktioner fremstår som skulpturer der fortæller historier fra en svunden tid. Med over 120 kvm er der plads til 120 personer. De gamle maskiner blev i gamle dage, brugt som ventilationssystem, hvilket bevidner om rummets oprindelige funktion og historie.Med højt til loftet og nye vinduer, har rummet fået tilført et smukt og naturligt lysindfald, hvilket bliver suppleret op med varme spotlys fordelt på rummets loft. Akustikplader i loftet giver en behagelig rumklang og gør rummet mindre støjfølsomt.

”Vi er draget af kontemporære skandinaviske detaljer i alle vores design forbedringer for, at skabe en delikat og balanceret kontrast til de rå rammer fra den gamle fabrik.”

Rummet er belagt med okkergule fliser der står som en smuk og varm kontrast til rummets beton- og stålelementer. Farvevalget er endvidere en hyldest til den farvepalette der dominerede 1960’ernes københavnske hjem.
Det unikke Maskinrum åbner op for muligheder, som du kan bruge til eksempelvis; intimt spisested, break-out lokale, intime konferencer eller cocktail events - her er plads til noget ganske unikt!

Maskinrummet har en stilfuld kontrast til de rå rammer, som den gamle fabrik byder.

No items found.