Centralen

I midten af den gamle fabrik svæver et usædvanligt, men dragende rum, i luften mellem de gamle industrielle strukturer.
Centralen, bevidner med sit navn, rummets fysiske og centrale lokation.

Rummet der svæver

Svævende midt i Tårnet, blandt stålkonstruktioner og betonspær,  finder man et helt specielt rum dækket i messing. 

Vi har navngivet dette lokale Centralen, der med sit navn bevidner rummets fysiske og æstetiske lokation på The Plant. Lokalet rummer over 100 kvm og har plads til 30 siddende gæster. Derudover er Centralen det eneste rum på The Plant, som er indrettet med borde og stole der matcher rummets charme, som medfølger når man lejer rummet.

Centralen er et nyt og moderniseret rum med akustikplader, nye gulv og smukke lameller.

Fra loftvinduer falder lyset smukt ind i det intime rum, hvilket giver Centralen en helt speciel varme. Hertil er rummet indrettet med moderne og farverig kunst fra up-and-coming kunstnere som Nicholas Kosh Kosh og BREAK, der giver en smuk kontrast til rummets rene linjer. Hele Centralen er belagt med messingplader der skinner op når lyset fra Tårnet rammer dem.

Centralen fungerer perfekt som mødelokale, break-out room, eller til mindre intime firmaarrangementer som private dining mm. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

I gamle dage havde Centralen funktionen af, at være en makulering central. Gamle damer har siddet ved lange båndmaskiner og sorteret det papiraffald der kom ind, fra da lastbilerne kom og tømte indholdet. 

No items found.