Luft

I vores venue Luft er der 30m til loftet og har funktionelt været benyttet til forskellige events.
Vi har fået malet kubistisk kunst på væggen, for at give det industrielle udtryk et moderne look til Luft

Højt til loftet og kunst på væggen

I vores venue Luft er der 30m til loftet og har funktionelt været benyttet til forskellige events som break-out room, backstage, lageropbevaring og generelt praktiske behov.

Vi har fået malet kubistisk kunst på væggen, for at give det industrielle udtryk et moderne look. Kigger man op, vil man også kunne se det svævende venue Centralen, som bliver anvendt til mødelokaler, intime events, break out rooms mm.

Respekt for de rå og magtfulde strukturer i fabrikken

For at give rummet mere varme, har vores dygtige in-house håndværker bygget en bænk ud af træmaterialer fra Dinesen, som er placeret for enden af rummet og langs bagvæggen.
Bænken er med til at skabe varme og kontrast til de tunge strukturer.

Udover det naturlige lysindfald fra det høje loft, har vi installeret spotlys der er med til at give rummet en varm stemning og som tager rummet med ned til jorden igen. Dette kan skabe de perfekte rammer for et ekstra rum, hvis man eksempelvis har en kunstudstilling.
Den gamle elevator giver særlig karakter og adopteres som et naturlig element og særprægede kendetegn i den moderne indretning.

Kunstneren Henrik Soten (@soten_oner) har præget Luft-venuet med sine kunstværker, der er blevet kurateret af Jens-Peter Brask.

No items found.