Fantastiske oplevelser

Unikke lokaler

01
Venue
1000 m2 med moderne produktionsfaciliteter og mulighed for rumdeling. Venue kan danne ramme for arrangementer af alle slags og i alle størrelser.
02
Tårnet
I Tårnet i har vi bevaret den gamle konstruktion op igennem det 28 meter høje tårn og tilbyder derned en unik atmosfære med højt til loftet.
03
Maskinrummet
Elegante fliser, flotte gardiner og smukt dagslys. De gamle ovne er stadig bevaret for at skabe en kontrast mellem designet og industrien.
04
Centralen
Rummet nærmest svæver frit i luften midt i Tårnets stålkonstruktioner. Rummet er beklædt med messing som kontrast til de rå vægge.
05
Plateauet
Rummet nærmest svæver frit i luften midt i Tårnets stålkonstruktioner. Rummet er beklædt med messing som kontrast til de rå vægge.
06
Luft
Med mere end 30m til loftet håber vi, at vores gæster vil være sikre på at opleve en fornemmelse af rummelighed og frihed.

Kvalitet
Siden åbningen har vi skabt flere unikke rum i fabrikken, alle med det formål at gøre dem i stand til at præsentere en mindeværdig atmosfære og funktion.

Vores historie

Fra glemt fabrik til sprudlende venue

I vinteren 2017 påbegyndtes fornyelsen af ​​en gammel forladt fabrik, der ligger i det skjulte hjerte i København. Allerede dengang havde fabrikken en unik atmosfære og et utal af muligheder: høje lofter, svævende plateauer, et storslået tårnkonstruktion, og rigeligt med plads i den gamle opmagasineringshal. Lidt efter lidt åbnede renoverede vi den gamle fabriksbygning, og gav liv til lokaler der havde stået tomme i flere årtier. Gradvist forvandledes den rå industrielle atmosfære sig til rammen for et moderne venue med flere specialfunktioner, der muliggør skabelsen af ​​unikke begivenheder og oplevelser.

Med vores mange års erfaringer med events i både vores tidligere venue, Papirhallen, og arbejdet med andre events i landets venues, kunne vi med The Plant CPH skabe rammen for et oplevelsesvenue med unikke, fleksible og ideelle produktionsforhold. Et moderne venue i historiske rammer!

Skab et unikt univers
Der er mulighed for at leje lokalerne og selv stå for det hele eller at få en af vores erfarne projektledere til at vejlede og koordinere processen fra ide til eksekvering.