TYPE
Galla middag
DATO
Januar 2019
services
Projektplanlægning og logistik
Tema
Galla

Corporate gallamiddag

I denne case, ønskede vores kunde at skabe en uforglemmelig aften for over 300 inviterede gæster. Gæsterne var bl.a. internationale topchefer fra organisationens afdelinger rundt i verdenen, så forventningerne og kravene var høje. Galla middagen var spektakulær og vi afsluttede eventet med underholdning og dansegulv i Tårnet. Vi har stor erfaring indenfor afholdning af forskellige typer middage. Vores event afvikling giver genlyd på tværs af af jeres organisation rundt i verden med et firma arrangement hos The Plant. Vi har erfaring med at skabe en atmosfære der er med til at bidrage til en prestigefyldt aften, som bærer præg af højtstående gæster der vil deltage til dit event. Vores kompetente projektledere har erfaring med, at skræddersye firma arrangementer med middage og underholdning, der skaber en uforglemmelig oplevelse. Vores erfaring er nemlig, at de fælles oplevelser giver medarbejderne et boost og en lyst til at arbejde endnu bedre sammen, når dagligdagen melder sig tilbage på kontoret. Opsætning: Middag ved runde borde og fest i tårnet

Vores kunde samlede folk på tværs af sin organisation og afholdte galla middag for de højtstående ledere. Antal gæster: 310.
No items found.
Skab et unikt univers
Der er mulighed for at leje lokalerne og selv stå for det hele eller at få en af vores erfarne projektledere til at vejlede og koordinere processen fra ide til eksekvering.